jeaanetteee

Greys!!!!

Publicerad 2009-09-30 22:14:05 i Allmänt,

I dag va dagen som längtat efter sååååååå länge! äntligen va dä dags för greys igen! Jag tjööt, fifan va jag tjööt! Georgie är ju dööd nu! han får ju inte vara död lixom ):
Jävla tur att dä bara är tv, så han är ju inte död på riktigt(puuh)
men men, livet går vidare..

i dag gjorde jag stan en snabbis mä mamma:) träffa även jennie en stund där inne på h&m
sen blev det film, jag tror jag somna en stund till och med, dä brukar icke jag göra, inte sova på dan inte! så ska de inte vara.. men är man arbetslös och inte har nått annat för sig så vrf inte lixom?

nääpp, nu vet jag inte va jag ska hitta på riktigt! soova kanske? jag jobba i går förresten!! money, money!!:D

nää, förfan nu skiter  jag i detta å hittar på nått annat!!!

ciao bella!

super duper glad!:D

Publicerad 2009-09-28 12:16:13 i Allmänt,

Magda har lovat att hon ska göra om min blogg så den blir fiiin:) nu ser den ju hemsk ut lixom:P så inom en snar framtid kommer den va mkt finare:D

min dag så här långt har bestått av att städa, städa å åter städa, mitt rum å garderob asså:) dä tar faan tid.. sen så skulle jag rensa bland mina skor, dä är fan inte lätt asså. dä sluta mä att jag spara allihopa:P

nähäpp, nu ska jag fortsätta städa bort alla äckliga damråttor i mitt rum!



// Janet !

fortfarande söndag

Publicerad 2009-09-27 21:38:00 i Allmänt,

jahaapp, dä är fortfarande söndag i ett par timmar till. Sen kommer en ny vecka.. har just kollat lite på ensam mamma söker dä va kul, såg att de ska vara i Karlsdal nästa vecka! då måste ni kolla allihopa, för det är ju där som jag bor!:D

jobba har jag ju gjort i da mä. När jag kom dit så skulle jag vara mä en kille som typ aldrig hade vart där förr, så då fick jaga vara den som bossa:) dä va fan kul!

så såg min dag ut i da.. nu ska jag nog snart lägga mig å sova igen för jag är så inåthelvete jävla trött!!!

så gonatt på er!:) // janet♥

Helgen!:)

Publicerad 2009-09-27 09:13:11 i Allmänt,

Fredag
I dag blev det lite shopping i Öret mä sara! jag köpte en skiitsköön kofta från gina, den som är på reklamen nu vet ni? :) sen så köpte jag strumpbyxor, tights, 2 st ljuslycktor och ett par skor faktiskt! ett pat converce! det trodde jag aldrig i mitt 19-åriga liv att jag skulle köpa! men på bussen på väg hemm till Karlksoga så övertalade jag mig själv!:D så det blev ett par vita! dessutom så hade jag bara 37.5 i skostorlek så dä va ju bra!:D haha

Lördag
I dag gick vi upp kl halv 7 å  åkte i väg kl halv 8. vi va nämligen på hundutställning mä anine! hennes tur att visa upp sig skulle vara mellan 10 och 11.. dä vart en aning försenat så annie fick gå upp kl 15! vi satt där å vänta i fan 6 och en halv timme! det gick ju inte så bra för henne direkt, hon har ju aldrig gjort nått sånthät förut.. men ett pris fick hon i alla fall, för hon var en fin hund. asså hons er ut som en utställningshund ska göra. honhar alla propotioner eller va fan de heter..
men i alla fall, efter det(kl 17) så åkte vi till en pizzeria i Lindesberg.. å dä va den äckligaste å jobbigaste stund i mitt liv tror jag! dä såg ut som ett jävla ruckel å som grädde på moset så satt det en störd barnfamilj brevi oss, ungfan skrek hela tiden. och föräldrarna gjorde ingeting förutom att muta den 2-åriga sonen med pommes och cola! vart är världen påväg?

Söndag
idag händer det inte mkt förutom att jag ska til jobbet å jobba från 11 till 16 typ.. sen hem å ta en låååång dusch! och sedan blir det ensam mamma söker!:)

Städdag!

Publicerad 2009-09-24 16:55:32 i Allmänt,

Idag har jag verkligen haft min städdag i bött! jag började med att riva ur hela min garderob i min minihall utanför mittrum, å sen hängde jag in alla mina jackor och skor där. sedan bar det av in till mitt egna rum för att rensa i min andra gardrob! snacka om att det känns härligt när man har slängt en massa skit! sen fortsatte jag att vara duktig, jag gick ner å damsög hela nedervåningen. Fatta va duktig jag har varit i dag:)
ikväll kommer min moster å gunnar på besök! dä ska bli kul :) dom stannar ända till söndag:D

i morgon bär det av till örebro för lite seriös shopping mä min shoppingkompis sara!:) å dä passa ju bra mä tanke på att man fick en riktigt fet lönecheck i dag!:D men jag ska nog spara rätt mkt pengar faktiskt! om jag nu får lght som jag vill ha så måsgte jag ju ha pengar till lite möbler å sån shiit!:P

näpp, nu ska jag gå ner å äta snuskiga pannkakor! euuch!:P


// janet ♥

090923

Publicerad 2009-09-23 13:10:56 i Allmänt,

Hej hej allihopa! nu är jag hemkommen från Malin! vi hade en sån otroligt rolig kväll igår! dä va längesen jag skratta så jävla mkt! Kul var dä i alla fall!:) Baka pizza, va ute å gick kolla idol, 2 filmer å satt bara å mös. Å skratta såklart!:D
Nu sitter jag här igen, lyssnar på lite musica!

Å nu tänkte jag att ni skulle få veta lite om mej, de flesta vet ju iofs dä mesta om mej redan men men.. har man boooring så har man ;)

Personligt

Namn: Jeanette Christina Carlstedt
Kön: Gissa ;)
Ålder: 19
Längd: 164 cm
Hårfärg: brun mä blonda slingor(fast de syns knappt:P)
Ögonfärg: Blåa
Civilstånd: Singel
Skostorlek: 38
Familj: Mamma & låssaspappa, 1 bror, 1 syster och 2 låssas syskon
Vänner: absolut :)
MSN: ja
Lunar: ingen aning.. tror den är borta nu:P
Humör: oftast på rätt bra humör faktiskt:P

Vänner

Välj en vän som..
Du litar på: Sara & Malin 
Får dej glad: Sara:) 
Du skrattar med ofta: Sara & Malin igen :)
Är saknad: Mikaela och Hanna  
Du vill träffa: alla så klart :)  
Du känt länge: Mikaela igen ;) 
Känner dej bra: de måste få blir sara å malin här också:P 
Du gjort mycket med: de flesta


090921

Publicerad 2009-09-21 23:34:50 i Allmänt,

Så var det måndag igen då:) lite jobb så på kvällskvisten, klirr, klirr! ;) sen så har jag bara tagit det lugnt!

I morgon blir det myspys hemma hon malin(power of 3) är samlade igen! asså, jag sara å malin om det inte va nån som fatta :P hahha

annars så har jag inte så mkt att delge er mina små läsare:)
förutom att jag funderar på att gå å lägga mej å sova snart! så gör vi! puss å gonatt på er:D

090920

Publicerad 2009-09-20 22:09:37 i Allmänt,

I dag blev det lite jobb igen, dock bara till halv 2 så det va ju skönt! sen åkte jag hem å tog söndag! kolla lite på ensam mamma söker å nu sitter jag här igen.. vilket liv man har alltså, men nu ska man inte klaga. det finns allt de som har det ännu värre.
Och va ska man göra i vecka då? typ inget! försöka få lite jobb kanske? näee usch, jag måste ta tag i mitt liv å göra nånting! åka iväg någonstans kanske?
Näee nu ska jag hitta på nått, hej på er :)

090919

Publicerad 2009-09-19 16:34:31 i Allmänt,

Grattis till min lillebror Nicklas som fyller 18 år i dag, ikväll ska han göra statt för första gången :) hoppas han får lika kul som jag hade första gången jag gick ut.. Så hela den här dagen har handlat om han, vi har käkat gott (fläskfilé och pommes) och lite tårta så klart !
ehm annars så har det inte hänt så mycket mer, eller dom ringde från jobbet å jag fick ännu en dag till å jobba. Klirr, klirr i kassan!
Men grattis, grattis Nickeponken! och hoppas du får en asbra kväll! :D

Bloggar igen då :)

Publicerad 2009-09-19 01:32:48 i Allmänt,

Då har man tagit upp detta mä bloggandet igen då.. det var ett tag sen nu, och jag tror till och med att min gamla blogg är borta:P men nu är tillbaka som sagt, starkare än nånsin:) närå.. men tröttare, som dom flesta kanske vet så har jag nu tagit studenten och jobbar som undersköterska(timvik). ungifär så ser mitt liv ut just nu, tråkit alltså mä andra ord. Aja nu ska jag försöka göra en liten fin sida av detta sen ska jag nog sova. Jag har jobbat i kväll förstår ni så jag är allt lite trött:P men hare bra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela