jeaanetteee

Fredag och idol !:)

Publicerad 2009-10-23 17:37:02 i Allmänt,

Då va dä fredag igen då! dä va värst va eckorna går fort, fast man typ inte gör ett skit! men dä är ju bara bra iofs:)
Jaa, freda va dä.. va händer i kväll då? inte nån aning! vi får se va kvällen har att bjuda på.. ett eller annat skogstroll som kmr på besök kanske? ;) vi får se:D
va fan ska man berätta? har ju inte så mkt direkt!

   vem är dä? hmmm:P

Måndag, jobb och propp!

Publicerad 2009-10-19 15:05:35 i Allmänt,

I morse så ringde jobbet kl 7 så dä va bara å pallra sig dit, dä va bara till 2 så dä va heelt okeej..
Men nått som inte är okej och som jag är lite ledsen och chockad över är att en av mina små favvogubbar blev lite sjuk i dag!
Vi satt i personalrummet och hade lunchrast när de ringer på dörren.. tanten som står i dörren säger att ni måste komma fort! dä har hänt (gubbens namn) något! jag tar hans hemnyckel och springer(gubben sitter då i matasalen för tillfället) ut till matsalen och ser att han bara sitter i stolen, halva ansiktet bara hänger, och halva kroppen hänger inte mä för 5 öre!  och han kollar på mej mä ren panik i hela ansiktet! vi säger att han ska försöka klämma mä hans hand på våran men ingen som helst reaktion! SSK  kommer och vi lyfter över honom i rullstolen! sen åker vi upp mä han till hans lght, och jag antar att ambulansen kom och hämta han sen!

Och ja va hos han i morse och gjorde i ordning honopm för dagen och då va dä inga fel! och sen hjärnblödning eller propp eller liknande! Usch jag hoppas verkligen att han blir bra! dä är ju en av mina små gubbar ju!!!

Men i alla fall, självklart så missa jag ju bussen hem också! men som tur va så skulle sofi hem så jag kunde åka mä henne!:)

the weekend!

Publicerad 2009-10-18 19:44:14 i Allmänt,

Fredag
klockan halv 3 ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba kvällen! självklart sa jag! äntligen lite jobb och pengar!:)
Så min fredagkväll spenderade jag på Solbringen!:P men dä va allt kul och träffa mina små tanter och gubbar igen:)

Lördag
jahapp, i dag så blev dä allt lite jobb igen! men delade så dä va ju inte så jädrans soligt.. men jag tänkte att jag går och hälsar på farmor mellan jobben, så blir nog hon glad!:) dä blev hon.. hon bjöd mej på sibylla och sen blev dä en massa prat:P alltid skoj:)
Sen vid 3 så gick jag tillbaka till jobbet och jobbade.. och medans vi höll på att jobba så kliver dä in en vakt i persinalrummet:P haha å jaana som låg och sov i soffan vart helt förskräckt:P haha men snygg va han ju i alla fall, och dä va ju bra!:D

Söndag
Och i dag så blev dä jobb igen! till kl 4! så dä gick rätt fort ändå:P och nu har jag ätit lite och så tänkte jag ta mej en dusch innan ensam mamma söker :) 

Ciao bella! :) 

mitt öga

Publicerad 2009-10-15 23:48:28 i Allmänt,

just precis nu för en minut sedan kom jag på en fruktansvärd upptäkt! mina ögon är inte blå, utan grå-blå!
visst ser dä fan ut så!

kolla!

jippijeej! :)

Publicerad 2009-10-15 23:01:36 i Allmänt,

Nu så här på kvällskvisten så blev dä lite glass och inlåst! jävla bra programm asså!

sen så satte jag mej här(chock!) och jag kom på att jag vill åka på en kryssning! bryr mej nog inte om vilken båt bara dä är fest på båten så äre bra!:) men dä får ju inte vara nån jävla pissbåt :P men dessa kryssningsbåtar brukar vara finnemang!:) 

+ i kanten skulle dä bli om glenn kom på att jag ska åka mä samma båt som Jeanette! då skulle jag bli glad;) hehe jävla tjat på mej va?:P hahha

så vi bestämde att vi ska på kryssing, nu ska vi bara bestämma när och vilken båt:P
Dä bästa är ju att min älskade jessika ska mä!:) ska bli så jäädrans kul! hoppas dä blir av bara!:Dmen dä tror jag..

Nu ska jag nog sova snart! måste vända tillbaka dygnet, dä blir lätt att man total vänder på dä när man inte har någe att gö på dagarna!

men aja, gonatt på er mina små vänner!! :D

 en liten höstbild! dock åt fel håll:P

onsdag kväll!

Publicerad 2009-10-14 20:34:07 i Allmänt,

jag tänkte bara berätta att jag har vare så otroligt duktig i dag.. jag har vare ute på promenad 3 gånger!! och sen så hjälpt jag john med veden.. jag slängde in en halv kärra(en sån som man lastar typ mopeder och så på bakom bilen) i pannrummet! fatta va duktii jag är! snakca om att dä är träning, kanske inte vanlig men man blir faan trött i alla fall:P
ville bara skryta lite för er ;)

nu ska jag hoppa in i duschen efter en låång och luftig dag! hehe

  snart äre måndag igen= färjan= glenn!!!:D hahah

onsdag och ett nytt utseende på min blogg!

Publicerad 2009-10-14 11:23:27 i Allmänt,

Detta gillar vi! tack käraste magda!:D rosa, rosa, rosa!:) dä är fiint dä:D

jahapp, ska jag berätta om min dag hittills? gick på en morgonpromenad i 3 minusgrader! jag hade 2 par byxor på mej, dä va så jävla kallt! sen in och äta frukost och sen så hamna jag här av nån konstig anledning! men jag ska faktiskt damsuga mitt rum.. dä hamnar rätt mkt hår på golvet när man plattar dä, så jääla irriterande!

ikväll har jag ett dilemma, fotboll eller grey's? när grey's börjar så har dä ju gått 60 min av matchen.. man kanske kan zappa mellan kanalerna?:)

nää, nu ska jag damsuga.. hej på er! 

Tuesday

Publicerad 2009-10-13 18:54:18 i Allmänt,

Tisdag i dag, och jag började dagen mä att kl kavrt i 9 ställa mig å städa badrummet! såg förjävligt ut!! sen städa jag mitt egna rum, men damsuga gör jag i morrn i stället:)
sen blidde dä frukost å en låång promenad mä mamma och vovven! alltid gött å komma ut och prata av sig mä mamma för hon lyssnar jämt och ger mig dom bästa råden!♥

sen så bakade jag schackrutor, och det blev inte en katastrof som jag trodde, dom blev rätt goda endå!

sen så blev dä en till promead i skogen och sen till fotbollsplan så annie fick springa lite, då blir hon så glad så:)
Nu ska jag ner och joina Nicklas i vardagsrummet och äta loyte kakor!:)

Och nej jag ska inte mä ut på lördag, därför att jag inte har någon lust längre! Jag vet att jag var jätte taggad förut men det bara försvann.. men ni som ska ut får ha så trevligt och roligt!:)

Ciao Ciao!

Måndag kväll

Publicerad 2009-10-12 22:12:20 i Allmänt,

Har kollat lite färjan och nu är det bekräfftat! jag är totalt kär i Glenn! Han är dock ingen hockeyspelare men han är ju sjukt heet! och har en så otroligt gullig dialekt.. men han är ju 30 basst! lite väl gamalt va? men ändå, ålder spelar ingen roll..
Efter dagens program så va dä ju chatt mä han, haha.. kul å se va alla skrover för roliga frågor:)
Så nu blire en tripp till åland eller så får jag åka mä viking line helt enkelt.. måste bara bli lite äldre först ;)

Nää, nu blire nog sängen och lyssna på lite musik tror jag! I natt ska jag drömma om Glenn:D

 Gonatt Glenn! ;) heheh

måndag

Publicerad 2009-10-12 11:52:21 i Allmänt,

Jag undrar hur mycket skit en människa kan ta innan man kolappsar? Jag försöker ställa upp och följa med på grejer som jag egentligen inte vill, men när dä kommer till mej och va jag vill göra så kan man inte ställa upp tillbaka! Jag verkligen önskar att jag kan få ett jobb i Stockholm och börja om helt på nytt! Nya stad, nytt boende och nya människor. Är det för mycket begärt eller?
Är så trött på att de flesta människor på denna jord bara tänker på sig själva o sen skiter i andra!

Nu ska jag söka jobb i Stockholm så jag kommer bort härifrån, eller så kanske man ska söka jobb i norge ändå som fiskrensare tillsammans mä mickan? Min kompis sen 4:an! så gör vi tkr jag.. Nu drar vi till Norge !:D

söndag

Publicerad 2009-10-11 13:51:10 i Allmänt,

Jaa, då va helgen snart slut igen då.. Måndag väntar, usch!:P
I går träffa jag äntligen min syster igen!:D Leah fyllde 2 år i onsdags så vi fira henne:) Lilla isak kom även dit! han är ju den gulligaste ungen ever tror ja! han satt i mitt knä, men så skulle han börja hoppa. han hoppa åch hoppa! pch han är ju bara 6 månader typ! men så sööt! Och dä är ju Leah mä så:)
jaa, vi kom hem från södertälje runt 8 å då blev dä fotboll! jag tror nog ingen vill vara här i går för fyfan va vi skrek! å fyfan va jävla förbannad jag blev!! dä skulle ha blevi 1-1! jävla domare!!!

sen så idag så har det bara vare lugnt! gick ut å gick en sväng mä mamma å annie! för mamma har ju komit hem igen!:D

och nu vet jag inte va jag ska göra riktigt:S kolla om dä finns nåra lediga jobb kanske!:)

ciao ciao!

arbetslös

Publicerad 2009-10-08 16:37:18 i Allmänt,

I dag har jag vare duktii tkr jag, jag har diskat flera gånger, bakat! tvättat å ska snart hänga upp tvätten och ta ner den som är torr, sen så gick till fotbollsplanen mä annie så hon fick springa av sig lite:) sen gick vi genom skogen tillbaka! fast ahon tkyckte bara att dä va kul å springa om jag jaga henne :P hehe, så då fick jag ju göra dä:D sen så ville hon inte följa mä hem sen så jag gick å vem kom inte springades då? jo min söta lilla vovve:D

nu ska jag sätta mej ledig den 17 och 18 så att jag garanterat inte missar Robin bengtsson!!!<3

// Janet

Tisdag..

Publicerad 2009-10-06 23:07:22 i Allmänt,

Jaa, jag börjar bli rätt trött på att inte ha nått att göra! Första veckan va dä ju bara gött men nu är jag så rastlös att jag varvar mä att städa huset och städa å rensa ur min garderob varannan dag! fatta va booooring mitt liv är just nu..
Jag hade tänkt dra till Sara men som vanligt får man ingen skjuts ur denna bonnehåla, bussarna går ju inte heller direkt varje timme! men jag ville verkligen dra dit! usch va jag hatar att jag inte har ett körkort och en bil, eller hellre en egen lght inne i stan! dä vore fan nått!:D

Så kommer tankarna på va man ska hitta på i morgon. Mamma åker i alla fall till Södertälje i morrn, så morgonpromenaden mä annie får jag ta ensam. Dä är så jätte kul att dä även finns en björn som springer runt i skogarna här, så jag känne rmej ju verkligen lättad över att jag får gå själv. Och min hund kan ju inte försvara mej om björnen skulle typ jaga mej. Näee usch! dä blir nog en promenad på vägen, för där borde den väl inte gå mitt på dagne?

såå, finns dä några frivilliga som vill flytta ut hit eller? Jag har verkligen inte en enda kompis som bor här ute!alla bor bara inne i stan eller på andra sidan länet typ!  Saknar när man bara kunde ringa å säga jag kommer till dej nu! shiit mitt liv har bara blevi en enda stor sopptunna! När man gick i skolan fick man i alla fall träffa sina kompisar varje dag, man hade nått att göra på dagarna. fast skolan vill jag inte tillbaka till, jag vill bara ha mina vänner utanför knuten på huset lixom.
Nu vill jag hitta en lght så jag kna flytta å sen så ska jag fixa till mitt så kallade liv!
 japp, jag peppea upp mej själv! bra gjort Jeanette!:D

Helgen :)

Publicerad 2009-10-04 22:22:28 i Allmänt,

Fredag
Jag mamma och john for till örebro för å shoppa lite:) dä blidde en hel del måste jag säga. Bla 2 kuddar och en spaghettigrejj + massa nya kläder å annat skit som jag inte kommer ihåg just nu:P haha
Sen blidd det idol på kvällen ofc:)

Lördag
Jag börja dagen mä en låångpromenad mä mamma och vovven. sen blev de en lysii frukost mä mamma och sen blev det duschen:)
Sen så blev det lite problem mä vart vi skulle ha våran föris nånstans, för hon som vi skulle vara hon blev spysjuk så:P
dä sluta mä att vi va hemma hos min farmor.. hon hade svinkul sa hon till mej i dag:) haha västa coola:D dä vart ju inte värsta brakfesten direkt men vi va i alla fall 5 st hemma hos farmor:) (jag, malin, sara, nicklas å anderas)
alltså min första fest mä min lillebror. dä va kul, han va rejält på lyset asså den grabben!
aja, sen blev dä wickan. som sööög så jävla hårt! har aldrig vare mä om nått tråkigare utställe! so om ni aldrig vare på wickan men funderar på att dra dit, gör inte dä! dä föll inte mej i smaken i alla fall, men dä fanns säkert dom som tkt dä va kul.

Söndag
Sov till halv 11 cirkus, inte så länge.. gick upp å satt å åt frulle å snacka mä farmor:) sen så hämta john mej, å sen har jag bara vare bakis:P
kolla ensam mamma söker, mitt fönster va mä i TV! hur många av er har ett kändisfönster? dä har jaa:D

Ciao Bella ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela